Güncel Haberler

Milano, Yine Sert Savunması Sayesinde Rahat Kazandı

İtalya Lega Basket Serie A 21. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Olimpia Milano konuk ettiği Derthona Tortona‘yı sert savunması sayesinde 64-81’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Milano 17. galibiyetine ulaştı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Tortona ise 10 galibiyette kaldı ve averajla 7. sırada konumlandı.

  1. çeyrek: 22-19
  2. çeyrek: 15-21
  3. çeyrek: 14-23
  4. çeyrek: 13-18

Milano’da Tommaso Baldasso 16 sayı, 4-6 3sayı, 2 asist ile öne çıkarken, Davide Alviti 13 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, Jerian Grant 12 say, 2 ribaund ve Nicolo Melli 11 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Tortona cephesinde ise Jamarr Sanders 15 sayı, 6 ribaund, 4 asist, J.P Macura 15 sayı, 3 ribaund ve Ariel Filloy 12 say, 2 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı üretebilen isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Milano’yu Kendi Silahı ile Vurdu

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk olduğu Olimpia Milano‘yu kendi silahı ile …