Güncel Haberler

Koç Ataman, Fenerbahçe Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Turkis Airlines Euroleague 28. hafta programında oynanan Türk derbisinde Anadolu Efes konuk ettiği Fenerbahçe Beko’yu 84-79’luk skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Bizim için çok önemli bir maçtı. Hem derbi olması, hem de sıralama açısından bu maçı kazanmamız gerekiyordu. 32 dakika boyunca mükemmel oynadık. Oyunu kontrol ettik. Hücumda hep iyi tercihleri yaptık. Özellikle ilk yarıda mükemmel savunma yaptık. Son çeyreğe de iyi başladık. Son sekiz dakikaya 16 sayı farkla önde girdik ama sonra durduk. Hücumda tamamen yanlış kararlar almaya başladık, oyun disiplininden koptuk, sekiz metreden şut atmaya başladık. Savunma yapmayı da bıraktık. Rakibimize Şehmus ve Pierre ile penetre üzerinden şutlar bulma şansı verdik. Son çeyrekte 31 sayı attılar. Mükemmel savunma yaptığımız bir günde son çeyrekte 31 sayı atıp maça döndüler. Soyunma odasında maçtan sonra da söyledim. Performansımız, son sekiz dakikaya kadar mükemmeldi ama o son sekiz dakikadaki oyun tarzımız, benim için kabul edilemez. Böyle hatalar yapmak için tüm kredimizi sezonun başında kullandık. Şampiyonluk yolunda ilerleyen maçlarda daha dikkatli olmamız gerekiyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …