Güncel Haberler

Bursaspor, Bologna Deplasmanında İyi Direndi Ama Sonunu Getiremedi

7DAYS EuroCup 10. hafta erteleme maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, konuk olduğu güçlü rakibi Virtus Bologna karşısında Andrews liderliğinde iyi direndi ama sonunu getiremedi ve 98-94’lük skorla kaybetti.

Bu sonuçla Bologna 13. maçında 7. kez kazandı ve 5. sırada yer aldı. Temsilcimiz ise 12. maçının ardından 4 galibiyette kaldı ve 9. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

İtalyan ekibin Mouhammadou Jaiteh 23 sayı, 5 ribaund ile yıldızlaşırken, Kyle Weems 18 sayı, 5 asist, Isaia Cordinier 17 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Marco Belinelli 12 sayı ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bursasapor cephesinde ise Andrew Andrews 37 sayı, 6-11 3sayı, 6 asist ile en skorer isim olurken, Onuralp Bitim 19 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Derek Needham 17 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bologna, Tecrübeli Guardı Hackett ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna, tecrübeli guardı ile kontrat yenilediğini açıkladı. İtalya Lega Basket …