Güncel Haberler

Milwaukee, Son Nefeste Miami’yi Yendi (Ömer Faruk süre almadı)

NBA Doğu Konferansı’nda zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Milwaukee Bucks konuk ettiği Miami Heat karşısında geriden gelerek 2 saniye kala öne geçti ve 119-120’lik skorla kazanmayı başardı.

İki takım da 63. maçlarını geride bırakırken Bucks 38. galibiyetine ulaştı ve Heat ise 41 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo 28 sayı, 17 ribaund, 5 asist ile MVP performansı sergilerlen, Khris Middleton 26 sayı, 4-8 3sayı, 4 ribaund, 3 asist, Jrue Holiday 25 sayı, 3-8 3sayı, 6 ribaund, 11 asist ve Bobby Portis 15 sayı, 7 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Heat cephesinde ise kenardan gelen Tyler Herro 30 sayı, 6-10 3sayı, 7 ribaund, 5 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Gabe Vincet 21 sayı, 5-11 3sayı, 3 ribaund, 6 asist, Bam Adebayo 18 sayı, 12 ribaund, 4 asist ve Duncan Robinson 15 sayı, 5-7 3sayı, 2 ribaund ile direnen diğer isimler oldular. Temsilcimiz Ömer Faruk Yurtseven ise kadroda bulunmasına rağmen süre almadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …