Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Şubat Ayının MVP’si: Sasha Vezenkov

Turkish Airlines Euroleague‘de Şubat ayının En Değerli Oyuncusu Olympiakos‘un Bulgar forveti Sasha Vezenkov seçildi.

Vezenkov Şubat ayı boyunca Yunan ekibi ile beraber çıktığı 4 maçtan 3 galibiyet çıkarırken bu maçlarda takımının skor ve verimlilik alanda lideri olmayı başarmıştı. Olympiakos da bu galibiyetlerle play-off sıralamasında önemli bir noktaya gelmiş oldu.

26 yaşındaki Bulgar forvet daha önce Euroleague’de haftanın MVP’si ödülünü kazanmıştı ama kariyerinde daha önce hiç ayın MVP’si seçilmemişti.

Ayrıca Olympiakos adına bu ödülü son kez alan isim 2015 Nisan ayında Georgios Printezis olmuştu, ı günden bugüne ilk kez bir Olympiakos oyuncusu bu ödülün sahibi oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …