Güncel Haberler

Koç Djordjevic ve İsmet, Kızıl Yıldız Maçı Öncesi Konuştular

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta erteleme maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Belgrad’da Kızıl Yıldız’a konuk oluyor.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djorjevic açıklamalarda bulundu:

EuroLeague’in en sert atmosferlerinden birinde, zorlu bir deplasman maçı bizi bekliyor. Rakibimiz fiziksel oynayan bir takım ve bu onların en büyük gücü. Fiziksel olarak güçlüler ve sert savunma yapıyorlar. Buna hazır olmamız gerekiyor. Kesinlikle böyle bir maç bekliyorum ve anahtar nokta fiziksel mücadele olacak. Bunun dışında biz, takım olarak enerjimizi en kısa sürede toparlamalı ve bu deplasman maçının önemini kavramalıyız. Maçın kilit noktalarından biri mutlaka top kayıplarını kontrol altında tutmak olacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü

İsmet Akpınar ise şu ifadeleri kullandı:

Playoff yarışı için şu anda her karşılaşma büyük önem taşıyor. Monaco’daki mağlubiyeti unutmalı ancak Belgrad’daki karşılaşma için dersler çıkarmalıyız. Çok sert ve savunmaların belirleyici olacağı bir karşılaşma oynayacağız. Bu iki kilit noktaya da hazır olmalıyız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …