Güncel Haberler

Koç Djordjevic, Monaco Yenilgisi Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 27. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk olduğu AS Monaco’ya 92-78 gibi farklı bir skorla yenildi.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

İkinci çeyrekte organizasyonumuzu kaybettik. Odağımızı kaybettik ve oyun planımızı uygulayamadık. Diğer çeyreklerde aslında yapmamız gerekenleri yapmıştık. Oyun kurucu ve savunmayla ilgili çok ciddi eksiğimiz var, Henry’nin olmaması. Diğer oyuncularımızın eksikleri tamamlaması ve sorumluluk alması gerekiyor. Rakibin agresifliğiyle başka türlü karşı çıkılamıyor. İki gün sonra Belgrad’da benzer bir maça çıkacağız. O maçta da diğer üç çeyrekte yaptıklarımızı örnek almamız gerekiyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …