Güncel Haberler

2022 NBA All-Star: Curry’den Rekorla Gelen MVP Ödülü

Cleveland’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 NBA All-Star organizasyonun son gününde Team Lebron, rakibi Team Durant’i 163-160’lık skorla yenmeyi başardı.

Team Lebron adına Stephen Curry gösterdiği müthiş performansla maça damgasını vuran isimdi. 36 dakika sahada kalan süper yıldız tam 16 üçlük isabeti bularak 50 sayı üretti ve ilk kez Kobe Bryant’ın adıyla verilen MVP ödülünün sahibi oldu.

Curry sahada kaldığı bölümde 16-27 üçlük isabeti bulurken bu performansıyla bir All-Star maçında en çok üçlük isabeti bulan isim olarak da tarihe geçti, rekor 9 üçlükle Paul George’a aitti. Yıldız guard istatistiklerine 5 ribaund, 2 asist, 1 top çalma, 2 blok eklemeyi de başardı.

Ayrıca Curry, 2017 All-Star maçındaki Anthony Davis’in 52 sayılık rekor performansını da geçmeye çok yaklaştı. Son çeyrekte kaçırdığı 5 üçlükten birinde daha isabeti bulsa All-Star tarihinin en skorer ismi olmayı da başaracaktı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …