Güncel Haberler

Milano, Brescia’yı Yenerek Kupada İlk Finalist Oldu

Pesaro’nun ev sahipliğinde düzenlenen İtalya Kupası Final 8 turnuvasının ilk yarı final maçında Euroleague ekiplerinden Olimpia Milano rakibi Brescia‘yı 69-63’lük skorla yenerek ilk finalist oldu.

  1. çeyrek: 21-12
  2. çeyrek: 15-25
  3. çeyrek: 18-13
  4. çeyrek: 15-13

Milano’da Sergio Rodriguez 22 sayı, 3-6 3sayı, 4 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Gigi Datome 12 sayı, 5 ribaund, Devon Hall 12 sayı, 7 ribaund ve Kyle Hines 9 sayı, 13 ribaund ile galibiyetin getiren diğer isimler oldular.

Brescia cephesinde ise Amadeo Della Valle 19 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, John Petrucelli 11 sayı, 5 ribaund ve Naz Mitrou-Long 9 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Punter ve Arkadaşları, Milano’ya Fırsat Vermediler

Turkish Airlines Euroleague 13. hafta mücadelesinde Punter liderliğindeki Partizan konuk ettiği Olimpia Milano‘yu 82-69’luk skorla …