Güncel Haberler

FLAŞ: Larkin’den Real Madrid İddialarına Yalanlama Geldi!

İspanyol kaynaklı Mundo Deportivo, temsilcimiz Anadolu Efes‘in süper yıldızı Shane Larkin‘in gelecek sezon için Real Madrid ile prensipte anlaştığını iddia eden bir haber yayınlamıştı.

Milli takımımıza da devşirme statüsünde liderlik eden Anadolu Efes‘in Amerikalı oyun kurucusu, kişisel Instagram hesabından bir hikaye paylaşarak bu haberi net bir dille yalanladı:

Bu dedikodular nereden geliyor bilmiyorum ama iddialar tamamen asılsız. Gelecek sezon için hiçbir takımla anlaşmadım ve görüşmedim. Bu sezonu Anadolu Efes ile en iyi şekilde bitirmeye odaklandım.

29 yaşındaki yıldız guard bu sezon Turkish Airlines Euroleague sahnesinde 23 maçta ortalama 31 dakika süre alırken 14.8 sayı, %40.2 3sayı, 3.1 ribaund, 5.3 asist ve ING Basketbol Süper Ligi’nde ise 12 maçta ortalama 23 dakika sahada kalırken 11.3 sayı, %39.4 3sayı, 2.3 ribaund, 4.9 asist istatistikleriyle katkı veriyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …