Güncel Haberler

Koç Memnun, Gaziantep Galibiyetini Değerlendirdi

Bitci Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray NEF konuk olduğu Gaziantep’i 62-77 gibi farklı bir skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray’ın tecrübeli koçu Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu:

Buraya sıkıntılı geldik. Üst üste dört mağlubiyet aldık. Bir covid süreci yaşadık. Sakatlıklarımız var. Dün gece önemli bir oyuncumuz zehirlendi. Gaziantep Basketbol bu ligin ciddi takımlarından bir tanesi. Müthiş bir sezon geçiriyorlar. Zor bir maç bekliyorduk. Beklediğimiz gibi oldu. Maçın başında planlarımız değişti. Bir oyuncumuzu ilk defa oynattık. Skorda, oyunları organize etmekte zorlandık. Çok kararlı oynadık ve çok iyi müdafaa yaparak oyunun içinde kaldık. İşler oturunca oyun da rahatladı. Son 15 gün içerisinde bir tane antrenman yapabildik. Her takımın başına bunlar gelebiliyor. Süreç bizi kötü etkiledi. Hak etmediğimiz bir süreç yaşandı. İnsanların morali bozuldu ve herkes birbirini sorgulamaya başladı. Sezon içerisinde böyle şeyler oluyor. Bu maça çok önem verdik. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı kutluyorum.

Galatasaray Spor Kulübü

Türkiye Kupası’nda herkesin eşit şansı olduğunu ancak Galatasaray olarak zirveyi hedeflediklerini dile getiren Memnun, “Hayaller her zaman kazanmak. Son dörde kalan takımlardan biri olduk. Maçlara tek tek bakacağız. Her takımın yüzde 25 şansı olduğunu düşünüyorum. Basketbolda o gün bir oyuncunun olmaması, sakatlık veya formsuzluk gibi şeyler olabilir. En iyi şekilde hazırlanıp rakibimize bakacağız. Orada olmak istiyoruz. Hayallerimiz var. Çok iyi hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asistan Koç Birac ve Walden, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Galatasaray Ekmas konuk ettiği Manisa BBSK’yı 85-81’lik …