Güncel Haberler

Galatasaray, Gaziantep Deplasmanında Farklı Kazanıp Final Four Biletini Kaptı

Bitci Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray NEF konuk olduğu Gaziantep‘i son çeyrekteki etkili oyunu sayesinde 62-77’lik skorla yendi ve adını yarı finale, Final Four’a yazdıran ilk takım oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı kırmızılılarda Dee Bost 20 sayı, 6-11 3sayı, 4 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Kerry Blackshear 13 sayı, 4-6 2sayı, 6 ribaund, 2 asist, DeVaughn Akoon-Purcell 12 sayı, 3 ribaund ve Rıdvan Öncel 11 sayı, 3-7 3sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Gaziantep cephesinde ise Alpha Kaba 18 sayı, 7-9 2sayı, 12 ribaund, 3 blok, 3 top çalma ile öne çıkarken, Erik McCree 16 sayı, 4-7 3sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Jarmar Gulley 12 sayı, 3 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asistan Koç Birac ve Walden, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Galatasaray Ekmas konuk ettiği Manisa BBSK’yı 85-81’lik …