Güncel Haberler

Koç Djordjevic ve Melih, Tofaş Galibiyetini Değerlendirdi

Bitci Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Tofaş’ı son bölümde Melih liderliğindeki geri dönüş sayesinde 88-93’lük skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın adından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

İnanılmaz bir efor sarf edildi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu tip maçlarda bazen insanüstü efor sarf etmek gerekiyor ve aynen böyle oldu. Bu takımın antrenörü olduğum için gurur duyuyorum. Son çeyrekte inanılmaz reaksiyon gösterdiler. Melih’in performansı muhteşemdi. Ona şapka çıkartıyorum. Herkesin büyük katkısı oldu. Bu da bizim takımımızın karakteri. Çok büyük bir maçımız var. Her zaman Galatasaray maçına saygı duyuyoruz. Bu maçın önemini biliyoruz. Maça daha enerjik başlamamız gerekiyor. Bu tür turnuvalarda her takım şansı oluyor ve kesinlikle sürpriz yoktur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kaptan Melih Mahmutoğlu ise şu ifadeleri kullandı:

Ligi birinci bitirdik ama kupada deplasmana geldik. Zor bir dönemden geçiyoruz. Sürekli aynı takım oynuyor. Gerçek Fenerbahçe’yi takım sahaya yansıtıyor. Takımla bir kez daha gurur duyuyorum. 20 sayı geriden geldik, hiç kolay değil. Tofaş iyi takım. Defansta sertliği yaptığımız zaman hücumda doğru atışlar yapıyoruz. Galatasaray maçı olduğu için (yarı final) şimdiden motiveyim. Finale kalmak istiyoruz. Bursa’da Fenerbahçe taraftarının ne kadar iyi olduğunu biliyorum ve derbi maçına taraftarlarımızı bekliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …