Güncel Haberler

Portland, Genç Kadrosuyla Lakers’ı Yenip Kötü Gidişe Dur Dedi

NBA Batı Konferansı’nın zayıf takımlarından biri olan ve yıldızlarından yoksun konumdaki Portland Trail Blazers konuk ettiği sezonun hayal kırıklığı konumundaki Los Angeles Lakers‘ı 105-107’lik skorla geçerek 9 maçlık mağlubiyet serisine son vermiş oldu.

İki takım da 56. maçlarını geride bırakırken Blazaers 22. galibiyetine ulaştı ve Lakers ise 26 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lillard’dan yoksun olan ve diğer yıldızı McCollum’u takaslayan Blazers’da Anfernee Simons 29 sayı, 5-11 3sayı, 5 asist ile yıldızlaşırken, Jusuf Nurkic 19 sayı, 12 ribaund, 3 asist, Justise Winslow 11 sayı, 8 ribaund, 3 asist, 4 top çalma ve kenardan gelen Greg Brown 11 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Westbrook’dan yoksun olan Lakers cephesinde ise Lebron James 30 sayı, 3-7 3sayı, 7 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ile takımını tek başına ayakta tutarken, Anthony Davis 17 sayı, 7 ribaund, 6 asist, 5 blok ve kenardan gelen isimler Stanley Johnson 11 sayı, 6 ribaund, Talen Horton-Tucker 14 sayı, 4-6 3sayı, 3 ribaund, 7 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …