Güncel Haberler

Cleveland, San Antonio’yu Rahat Geçti (Cedi 8 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Cleveland Cavaliers konuk ettiği Batı’nın zayıf ekiplerinden San Antonio Spurs‘ü 92-105’lik skorla beklendiği gibi rahat geçti.

İki takım da 55. maçlarını geride bırakırken Cavs 34. galibiyetine ulaştı ve Spurs ise 20 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’ın sakatlıktan dönen All-Star guardı Darius Garland 27 sayı, 3-3 3sayı, 5 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Evan Mobley 18 sayı, 12 ribaund, 2 asist, Jarrett Allen 15 sayı, 14 ribaund ve Isaac Okoro 14 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 20 dakika süre aldı ve 2-3 3sayı, 0-1 2sayı, 2-4 s.atış isabetleriyle 8 sayı üretip istatistiklerine sadece 1 ribaund ekleyebildi.

Spurs cephesinde ise All-Star seçilen Dejounte Murray 16 sayı, 6 ribaund, 9 asist ile öne çıkarken, Keldon Johnson 18 sayı, 3-9 3sayı, 7 ribaund, Derrick White 17 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen Devin Vassell 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …