Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge 26.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta programı Perşembe maçları ile başlayacak.

Ben de her zaman olduğu gibi sizler için Euroleague Fantasy Challenge takımımızdaki güncellemeleri ve değişiklikleri paylaşıyor olacağım. Keyifli okumalar.

Öncelikle yolları ayırdığımız isimlere bir göz atalım:

  • Dejan Radonjic (Kızıl Yıldız)
  • Wade Baldwin (Bitci Baskonia)
  • Vasilije Micic (Anadolu Efes)

Şimdi de takımımıza yeni aldığımız isimlere bakalım:

  • Sasa Obradovic (AS Monaco): Fransız ekibinin bu haftaki konuğu ligin en zayıf takımı, son sırada yer alan Zalgiris olacak. Son haftalarda formda bir görüntü veren koç Obradovic ve öğrencilerinin kendi sahalarında Litvanya ekibi karşısında hata yapmayacağını ve rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.
  • Shane Larkin (Anadolu Efes): Anadolu Efes çift maç haftasını yenilgisiz kapatırken takımın bu başarılı performansında öne çıkan isim kuşkusuz Larkin’di. İki maçta 29 verimlilik puanı ortalaması ile oynadı ve bu hafta da iyi bir savunma takımı olan Olympiakos karşısında koç Ataman’ın en büyük kozu olacak.
  • Lorenzo Brown (Unics Kazan): Bu sezon Kazan için ligin flaş takımlarından biri diyorsak tartışmasız bunun en önemli faktörlerinden biri de Brown. Takımına çok iyi liderlik eden, organizasyonu çok iyi yönettiği gibi gerektiğinde de skor katkısı veren tecrübeli oyun kurucu, Kızıl Yıldız karşısında ortalamalarını geçerek bizlere 20 civarında puan getirecektir diye düşünüyorum.

Yaptığımız değişikliklerden sonra takımımızın son hali bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …