Güncel Haberler

Miami, Washington Deplasmanında Rahat Kazandı (Ömer Faruk 4 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın zirvesinde bulunan Miami Heat, konuk olduğu Washington Wizards‘ı 121-100 gibi rahat bir skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Heat 55. maçında 35. kazanırken liderlik koltuğundaki yerini korudu. Wizards ise 53. maçının ardından 24 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Herro’dan yoksun olan Heat’de Bam Adebayo 21 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Jimmy Butler 19 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Kyle Lowry 11 sayı, 4 ribaund, 5 asist, kenardan gelen isimler Caleb Martin 15 sayı, 3-4 3sayı, 3 aist ve Gabe Vincent 16 sayı, 4-6 3sayı, 4 ribaund, 8 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise kenardan gelerek 8 dakika süre aldı ve 2-4 2sayı isabetiyle 4 sayı üretip istatistiklerine 3 ribaund, 1 asist ekleyebildi.

Beal’den yoksun olan Wizards’da kenardan gelen Corey Kispert 20 sayı, 6 ribaund ile öne çıkarken, Aaron Holiday 14 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ve Montrezl Harrell 13 sayı, 2 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …