Güncel Haberler

Lider Tofaş, İtalya’da Seriyi Sürdürmek İstiyor

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turu J grubu 3. maçında temsilcimiz Tofaş, Palaverde Arena’da İtalyan ekibi Treviso‘ya konuk olacak.

8 Şubat Salı günü saat 22:30’da başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak karşılaşmayı Martin Horozov (Bulgaristan), Fernando Calatrava Cuevas (İspanya), Ivor Matejek (Çekya) hakem üçlüsü yönetecek.

J Grubu’na sahasında aldığı Darüşşafaka Basketbol ve BAXI Manresa galibiyetleriyle 2’de 2 yaparak başlayan TOFAŞ, 3. hafta mücadelesinde Nutribullet Treviso’ya konuk olacak. İtalya deplasmanında kazarak son 8’e kalma hedefi yolunda önemli bir avantajı elde etmek isteyen Mavi Yeşillilerde sakatlığı bulunan Pako Cruz kadroda yer almayacak.

BAXI Manresa ile oynamaları gereken gruptaki ilk maçları Covid-19 protokolü nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen, 2. haftada ise Darüşşafaka’ya deplasmanda 88-76 mağlup olan Nutribullet Treviso, bu maçın ardından İtalya liginde 3 Şubat’ta oynadığı Trieste maçını da 94-88 kaybederken; Derthona karşılaşmasını son saniye basketiyle 72-70 kazanmayı başardı.

Kaynak: Tofaş Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …