Güncel Haberler

Bursaspor, Promitheas’ı İkinci Yarıda Geçti (Tolga sakatlandı)

7DAYS EuroCup 13. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Promitheas‘ı ikinci yarıdaki etkili oyunu eşliğinde 87-76’lık skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla temsilcimiz B grubunda 11. maçında 4. galibiyetini aldı ve 8. sıraya yükseldi. Yunan ekibi ise 12. maçında 9. kez kaybetti ve son sırada yer almaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Temsilcimizde Andrew Andrews 24 sayı, 5-10 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Kevarrius Hayes 16 sayı, 7-8 2sayı, 6 ribaund, Derek Needham 14 sayı, 4-9 3sayı, 4 ribaund, 8 asist ve Onuralp Bitim 12 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Maalesef karşılaşmanın 9. dakikasında dizinden ciddi şekilde sakatlanan Tolga Geçim gözyaşlarına hakim olamadı ve sedyeyle sahayı terketmek zorunda kaldı.

Yunan ekibinde Dimitris Agravanis 19 sayı ile öne çıkarken, Kendrick Ray 16 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Nikolaos Gkikas 12 sayı, 4-7 3sayı, 2 ribaund, 6 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …