Güncel Haberler

Zenit, Kalev Deplasmanında Çok Terledi

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Zenit, konuk olduğu BC Kalev karşısında çok zorlansa da son saniyede Loyd’un savunma eforu sayesinde 74-75’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Rus ekibi 13. maçında 10. kez kazanırken 2.sırada yer aldı. Estonya temsilcisi ise 12. maçının ardından 3 galibiyette kaldı ve 9. sırada konumlandı.

  1. çeyrek: 15-22
  2. çeyrek: 25-19
  3. çeyrek: 14-21
  4. çeyrek: 20-13

Zenit’de Alex Poythress 21 sayı, 7 ribaund ile öne çıkarken, Sergey Karasev 11 sayı, 2 ribaund, Jordan Loyd 11 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Jordan Mickey 11 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Kalev cephesinde ise Donovan Jackson 27 sayı, 2 ribaud, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Kristjan Kitsing 14 sayı, 3 ribaund, Silas Melson 12 sayı, 4 ribaund ve Isaiah Cousins 10 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zenit, Nunnally’e Rağmen Partizan’ı Farklı Geçti

Moskova’da düzenlenen VTB Ligi Süper Kupa A grubu ikinci maçında Zenit, Euroleague ekibi Partizan‘ı Nunnally’nin …