Güncel Haberler

RESMİ: Cedi’nin Takımında Rubio Gitti LeVert Geldi

NBA‘de yıldızlarını takas etmesi gündemde olan Indiana Pacers, ilk hamlesine imza attı.

Temsilcimiz Cedi’nin forma giydiği Cleveland Cavaliers ile bir takas anlaşması yaptılar.

Buna göre Caris LeVert Cedi’nin yeni takım arkadaşı olurken Cavs aynı zamanda bu yılın draftından bir adet ikinci tur seçim hakkı alacak. Pacers ise İspanyol oyun kurucu Ricky Rubio‘yu kadrosuna katarken, 2022 NBA Draftı’ndan lotarya korumalı bir ilk tur draft hakkı ile ikinci tur draft hakkını ve 2027 yılı ikinci tur draft hakkını da bünyesine dahil edecek.

31 yaşındaki tecrübeli guard Rubio’nun kontratı bu yaz sona eriyor ve çapraz bağ sakatlığı nedeniyle de sezon sonuna kadar forma giyemeyecek zaten. 2019 yılında Suns ile 3 yıllık toplam 51 milyon değerindeki konratını takaslandığı Wolves ve sonrasında Cavs’da geçirmişti. Böylelikle Rubio 11 yıllık NBA kariyerinde 4. kez takaslanmış oldu.

27 yaşındaki LeVert ise NBA kariyerinde 308 maçta görev aldı ve bu takasla beraber kariyerinde ilk kez memleketi Ohio’da forma giyme şansı bulacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …