Güncel Haberler

Houston, Sahasında New Orleans’a Farklı Kaybetti (Alperen 5 sayı)

NBA Batı Konferansı’ndaki zayıf ekiplerin karşılaşmasında Houston Rockets konuk ettiği New Orleans Pelicans‘a 120-107’lik skorla kaybetmekten kurtulamadı.

İki takım da 53. maçlarını geride bırakırken Pelicans 21. galibiyetini aldı ve Rockets ise 15 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Pelicans’da Brandon Ingram 33 sayı, 3-5 3sayı, 3 ribaund, 12 asist, 3 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Jonas Valanciunas 18 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Josh Hart 13 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ve kenardan gelen Jaxson Hayes 21 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Rockets’da Christian Wood 22 sayı, 3-6 3sayı, 8 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Jalen Green 18 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Jae’Sean Tate 15 sayı, 3 ribaund ve kenardan gelen Garrison Mathews 18 sayı, 5-9 3sayı, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise ilk 5 başlayıp 25 dakika süre almasına rağmen 1-5 3sayı, 1-1 2sayı isabetleriyle sadece 5 sayı üretip istatistiklerine 6 ribaund, 4 asist, 1 top çalma, 2 blok ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …