Güncel Haberler

Cleveland, Cedi ve Love Liderliğinde Geriden Gelip Indiana’yı Yendi

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Cleveland Cavaliers konuk ettiği Indiana Pacers karşısında zorlansa da Love ve Cedi liderliğinde geriden gelerek 85-98’lik skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Cavs 54. maçında 33. kez kazanırken, Pacers ise 55. maçının ardından 19 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Jarrett Allen 15 sayı, 17 ribaund ile öne çıkarken, kenardan gelen isimler Kevin Love 19 sayı, 4-8 3sayı, 7 ribaund, 5 asist ve Rajon Rondo 15 sayı, 5 ribaund, 12 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Kenardan milli oyuncumuz Cedi Osman ise 4-10 3sayı, 4-6 2sayı, 2-2 s.atış isabetleriyle 18 tanesini son çeyrekte olmak üzere toplam 22 sayı üretti ve istatistiklerine 4 ribaund ve 5 asist de ekledi.

Pacers cephesinde ise Chris Duarte 22 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Duane Washington 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile yegane çift haneli skor üretebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …