Güncel Haberler

Hines: “İstanbul’da Farklı Kazandık Ama Böyle Bir Davranışta Bulunmadık.”

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk olduğu Olimpia Milano‘yu 60-71’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün çalmasıyla beraber ise maalesef istenmeyen olaylar yaşanmış ve iki takımın oyuncuları sahada birbirlerine girmişler, neyseki olay büyümeden sakinleşmişti.

İtalyan ekibinin tecrübeli oyuncusu Kyle Hines olaylara dair şahsi twitter hesabından bir açıklama yayınladı:

Bana DM’den mesaj atan tüm Fenerbahçe taraftarlarına:

Basketbol, bir oyun. Maç sonunda yenilgiyi elbette ki kabullenebilirim, maç sonunda rakip oyuncunun bana üstünlük kurmasını da kabullenebilirim, ama maç sonunda rakip oyuncunun takım arkadaşlarıma ve koçuma kasıtlı bir şekilde saygısızlık yapmış olmasını kabullenemem.

Guduric harika bir oyuncu ve harika bir maç oynadı, ama maç sonunda bench’imize doğru söyledikleri son derece gereksizdi. Ben de ona bunun yaşanmasına müsaade edemeyeceğimi belirttim. Bu tavrım belki doğru olmayabilir ama ben hayatım boyunca saygıyı ön plana koyan bir insanım, bu sebeple takım arkadaşlarıma ve koçuma saygısızlık yapıldığında bu duruma engel olmaya çalışmaya devam edeceğim.

Sezonun ilk maçında, İstanbul’da oynanan karşılaşmada farklı şekilde kazanmıştık ve bizden kimse böyle bir davranışta bulunmamıştı. Yalnızca maçımızı oynayıp evimize geri dönmüştük. Mağlubiyet mağlubiyettir, basketbol da yalnızca bir oyundan ibaret. Bu sebeple saygısızlık kabullenebileceğim bir durum değil.

Kaynak:Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …