Güncel Haberler

Yardımcı Koç Sekizkök, CSKA Galibiyetini Değerlendirdi

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes konuk olduğu CSKA Moskova’yı uzatma sonunda 97-99’luk skorla yenmeyi başarmıştı.

Koç Ataman hasta olduğu için takımın başında sahaya çıkan Anadolu Efes‘in yardımcı koçu Yakup Sekizkök karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu:

Buraya bu maçın ne kadar zorlu ve mücadeleci olacağını bilerek geldik. Ve bu zorlu maç için hazırdık. Fenerbahçe maçından sonra enerjimiz ve hızımız artmıştı. Bu akşam beklendiği gibi bir maç oldu. İlk çeyrekte boş atışlar bulduk ve bunları değerlendirdik. Skorlarımız oyuncularımıza dağıldı ve 13 sayı öne geçtik. CSKA Moskova üçüncü çeyrekte geri döndü. Bu bölümde iyi oynadılar. Hücum ribauntları aldılar, boş atışlar buldular ve bu bölümde bizi oyun disiplininden çıkarttılar. Biz de bu dakikalarda ritmimizi bulmak ve hücumumuzu tekrar organize etmek için iki molamızı kullandık. Ve biz de bulduğumuz enerji ve motivasyon ile daha iyi savunma yaparak skor bulmaya başladık. Adım adım geri döndük. Üçüncü çeyreğin sonunda dördüncü periyotta maçı kıracağımızı konuşmuştuk. Ama gerek yaptığımız bazı hatalar, gerek CSKA Moskova’nın zor şutları sokması ve maçın son saniyelerinde kaçırdığımız serbest atışlar sonucunda maç uzatmaya kaldı. Uzatma bölümünde her iki takım da doğal olarak kazanmak istedi. Rakibimiz Clyburn ile, biz de Micic ve Larkin ile skor bulmaya çalıştık. Ve bunda da başarılı olduk. Yine bazı şutları kaçırsak da ribauntları alarak sonunda kazandık. CSKA gibi bir takım ile oynadığımız maçlar her zaman çok keyifli ve heyecanlı geçiyor…

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …