Güncel Haberler

2021-22 BCL Sezonu Ocak Ayı MVP’si: Doğuş Özdemiroğlu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde Ocak ayının MVP’si Darüşşafaka‘nın milli guardı kaptan Doğuş Özdemiroğlu oldu.

Daçka’nın Top 16 öncesi oynadığı ve Burgos karşısında 2-1 kazandığı play-in eşleşmesinde takımına çok iyi liderlik eden 25 yaşındaki Doğuş, ilk maçta ortalama 22 dakika süre alırken 17 sayı, 5 asist üretti ama temsilcimiz Burgos’a kaybetti. İkinci maçta ise milli oyuncu 14 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 3 top çalma galibiyetin mimarlarından biriydi. 3. ve so maçta yine 14 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile takımına galibiyeti ve Top 16 biletini getiren önemli isimlerden biriydi.

Kaptan Özdemiroğlu, bu ay çıktığı son maçta ise Top 16 turunun ilk maçında bir diğer temsilcimiz Tofaş karşısında mağlubiyete rağmen 18 sayı, 7 ribaund, 7 asist ile parmak ıssırtan bir performansa imza atmıştı.

Doğuş Özdemiroğlu ayrıca bu sezon yaptığı 32 top çalma ile top çalma krallığında en yakın rakibinden 12 top çalma önde, zirvede bulunuyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …