Güncel Haberler

Son Çeyrekte Skor Patlaması Yapan Barça, Bayern Engeline Takılmadı (Sertaç 2 sayı)

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği FC Bayern Munich karşısında zorlansa da son çeyrekteki müthiş hücum performansı eşliğinde 71-66’lık skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Barça 23. maçında 18. kez kazanırken 2. sırada yer almaya devam etti. Bayern ise 23. maçının ardından 11. galibiyette kalırken averajla 9. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Oriola, Higgins ve Abrines’den yoksun olan Barça’da Kyle Kuric 20 sayı, 4-4 3sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Nikola Mirotic 13 sayı, 6 ribaund ve Dante Exum 9 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise 17 dakika süre alırken 2 sayı, 5 ribaund ile katkı verebildi.

Hilliard, Zipser ve Djedovic’den yoksun olan Bayern cephesinde Vladimir Lucic 16 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund, Ognjen Jaramaz 15 sayı, 2 asist ve Nick Weiler-Babb ile DeShaun Thomas da 9’ar sayıyla direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …