Güncel Haberler

Galatasaray’ın BCL Maçları COVID-19 Nedeniyle Ertelendi!

Ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil eden ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray NEF‘in takım artan COVID-19 vakaları nedeniyle maçları ertelendi.

Kulüpten yapılan açıklamada takımda 8 pozitif vakanın olduğu belirtilirken BCL sahnesinde önlerindeki fikstürde bu ahfta oynanması planlanan Ludwigsburg ve Holon karşılaşmalarının da ertelendiği açıklandı.

Resmi açıklama şu şekildeydi:

Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçı için bugün karşılaşmanın oynanacağı Almanya’nın Stuttgart şehrine hareket etmesi planlanan Erkek Basketbol Takımımızın yapılan Covid-19 testlerinde yedi sporcu ve bir personel olmak üzere sekiz pozitif sonuca rastlanmıştır.

Test sonucu pozitif olanların izolasyon ve tedavi süreçleri başlatılmış olup;

31 Ocak Pazartesi günü oynanması planlanan MHP Riesen Ludwigsburg karşılaşması 14 Mart 2022 tarihine,

3 Şubat Perşembe günü oynanması planlanan Hapoel Holon karşılaşması ise 2 Mart 2022 tarihine ertelenmiştir.

Kamuoyuna saygı ile sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …