Güncel Haberler

Koç Ataman, Zenit Mağlubiyetini Değerlendirdi

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes konuk olduğu Zenit’e 76-672lik skorla yenildi.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Bu akşam takım olarak korkunç bir hücum performansı sergiledik. 25 üç sayılık denemede sadece dört isabet bulabildik. Bu seviyede bu kadar rahat atışlar bulmuşken değerlendirmek gerekir. Üçüncü çeyrekte her atışımızı kaçırdık. Billy Baron ve Kulagin ile buldukları atışları başarıyla sayıya çevirdiler. Kazandılar. Tebrik ediyorum. Bizim için, yineliyorum, korkunç bir hücum performansıydı. Belki de bu sezonun en kötüsüydü.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …