Güncel Haberler

Koç Ataman ve Simon, Zenit Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Rusya’da Zenit’e konuk olacak.

Karşılaşma öncesinde Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Zenit St Petersburg organize basketbol oynayan, skorda Jordan Loyd, Billy Baron ve Jordan Mickey’in ön plana çıktığı ve play-off’lar için çok iddialı bir takım. Az top kaybı yaparak, ribauntları kontrol etmeli ve hücum ritmimizi bularak, cesur ve özgüvenli oynamalıyız. Sıralama açısından çok önemli bir maç. Shane Larkin ve James Anderson’ın eksikliğinde takım halinde savaşarak maçı kazanabiliriz.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Tecrübeli forvet Krunoslav Simon ise şu ifadeleri kullandı:

Bizim için çok önemli bir maç, çünkü puan durumunda umduğumuz yerde değiliz. İlk yarıda İstanbul’da oynanan maçta bizi yenmişlerdi, bu yüzden ilk saniyeden itibaren maça tam odaklanmamız ve akıllı ve agresif oynamamız gerekiyor. Yapmamız gerekenleri tam bir şekilde yaparsak, bu maçı kazanmak için yeterli kaliteye sahip olduğumuzdan eminim.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …