Güncel Haberler

Maccabi, Olympiakos’u Yenip Şeytanın Bacağını Kırdı!

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv konuk ettiği Olympiakos‘u 84-69’luk farklı bir skorla yenerek tam 8 maçlık mağlubiyet serisine son vermiş oldu.

Bu sonuçla İsrail ekibi 8. galibiyetine ulaştı ve averajla 11. sırada yer aldı. Yunan ekibi ise 12 galibiyette kaldı ve averajla 4. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Maccabi’de Ante Zizic 23 sayı, 10-12 2sayı, 6 ribaund ile yıldızlaşırken, Keenan Evans 14 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Scottie Wilbekin 13 sayı, 3-6 3sayı, 3 asist ve James Nunnally 11 sayı, 3-7 3sayı, 2 ribaund, 4 asist ike galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kırmızılar’da ise Georgios Printezis 13 sayı, 2 ribaund ve Tyler Dorsey 12 sayı ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular. Shaq McKissic 9 sayı ve Moustapha Fall da 8 sayı ile mücadele ettiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …