Güncel Haberler

Yardımcı Koç Şen, Tenerife Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi play-in serisi 2. maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka konuk ettiği Tenerife’yi 88-80’lik skorla yendi.

Bitime 4 dakika kala oyundan atılan koç Sarıca yerine galibiyetin ardından yardımcı koç Recep Şen açıklamalarda bulundu:

Bizim için çok önemli bir sınavdı çünkü bütün eksiklerimize ve yaşadığımız sıkıntılı anlara rağmen ayakta kaldık. Roll ve Semih Erden yoktu, Taylor ve Tyus sakatlandılar. Çok kısıtlı bir kadroyla hareket etmek zorunda kaldık. Çok kritik anlar yaşadık maç saatine kadar. Tyus ve Taylor’a özverili davranışlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum ama bütün takım bugün kazanmak için elinden ne geliyorsa yaptı ve kazandık. Bir haftada 3 maç yaptık. Rakibimizse sadece bizle oynadı. Çok uzun bir deplasmandan buralara geldik. Bizim için çok zor bir maçtı ve karar maçıydı. Oyuncularımız Karşıyaka taraftarına ve camiasına yakışacak bir basketbol sergiledi ve maçı da kazandık

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …