Güncel Haberler

Koç Ernak, Burgos Galibiyetinin Ardından Konuştu

FIBA Şampiyonlar Ligi play-in serisi 2. maçında temsilcimiz Darüşşafaka konuk ettiği San Pablo Burgos’u 85-66’lık skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Daçka’nın tecrübeli koçu Selçuk Ernak açıklamalarda bulundu:

Herkesin bildiği üzere bu bizim için ölüm kalım maçıydı. Bunu kaybetseydik Avrupa’daki sezonumuz sona erecekti. Bunun bilincinde ve ciddiyetinde olarak evimizi savunduk. Oyun planımıza sadık kaldık. Şimdi seriyi Burgos‘a taşıdık. Orada elimizden geleni yaparak son 16’ya kalmaya çalışacağız. Bence maçın kilit noktası ilk devrede boyalı alanımızı savunamamıştık. İkinci yarıda ise bu konuda çok daha iyi bir iş çıkarttık. Bunu yapınca da hücumda kolay basketler bulduk. Bu sayede maçtaki üstünlüğü de ele geçirdik

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …