Güncel Haberler

Afyon’un Yeni Koçu Aydanarığ’dan Dikkat Çekici Açıklamalar!

ING Basketbol Süper Ligi‘nde ekonomik sorunlar nedeniyle haftalardır BGL takımı ile sahaya çıkan ve düşme adaylarından biri olan HDI Sigorta Afyon Belediyespor‘da yönetimin el değiştirmesiyle başlayan yapılanmada takımın başına getirilen koç Korhan Aydanarığ önemli açıklamalarda buundu.

Sports TV’ye konuk olan koç Aydanarığ yeniden yapılanma süreci ve hedefler hakkında şu ifadeleri kullandı:

Burada yeni bir heyecan var, burada çok keyifli bir ortam var. Ben de Afyon’a bugün geldim, burada 5 basketbolsever iş insanı kulübün tüm haklarını üzerlerine aldılar. Buradaki yeni yapılanmayla birlikte Basketbol Süper Ligi’nde kalabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yeni transferlerimizle birlikte ligi en iyi yerde noktalamaya çalışacağız.”

“Üst düzey transferler yapmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki pek fazla Türk oyuncuyla anlaşma sağlayamadık çünkü transfer döneminin son gününde kulübün devir işlemi gerçekleşti. Kadromuzu boştaki kaliteli yabancı isimlerle güçlendirmeye çalışıyoruz. Ligimizde daha önce de oynamış Johnny Hamilton’la anlaştık. NBA patentli 1-2 isimle de görüşmelerimizi ilerlettik, onlar da imza aşamasında. Perşembe günü toplu bir imza töreni yapmayı düşünüyoruz. En az 5 yabancı oyuncu transfer edeceğiz, gerekirse 6. yabancıyı da alacağız. Kısacası bu ligde kalabilmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Sports TV

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …