Güncel Haberler

Fenerbahçe’de Sakatların Sayısı Altıya Çıktı!

ING Basketbol Süper Ligi erteleme maçında Büyükçekmece’ye konuk olacak Fenerbahçe Beko‘da sakatlar can sıkıyor.

15. hafta erteleme maçında Büyükçekmece ile karşılaşacak Fenerbahçe Beko‘da sakatlıklar devam eden Jan Vesely, Nando De Colo, Danilo Barthel ve Marial Shayok‘un yanı sıra Pierria Henry ile İsmet Akpınar da sakatlar listesine yeni eklenen isimler oldular. Ayrıca COVID testi pozitif çıkan koç Aleksandar Djordjevic de takımın başında olamayacak.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Takımımızda Jan Vesely, Nando De Colo, Danilo Barthel, Pierria Henry, Marial Shayok ve İsmet Akpınar bu karşılaşmada sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …