Güncel Haberler

Eksik Real Madrid, Baskonia’yı Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde önemli eksikleri bulunan Real Madrid konuk ettiği Bitci Baskonia‘yı beklenenden çok daha rahat bir şekilde, 89-74’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Real 18. maçında 15. galibiyetini elde ederken, 1 maç eksiğiyle ezeli rakibi Barça’nın 1 adım gerisinde 2. sırada yer almaya devam etti. Baskonia ise 19. maçında 12. kez kaybetti ve 15. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Tavares ve Rudy gibi önemli eksikleri olan Real’de Guerschon Yabusele 17 sayı, 7-7 2sayı, 8 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Alberto Abalde 15 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Anthony Randolph 13 sayı, 12 ribaund ve Vincent Poirier 11 sayı, 8 ribaund, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Baskonia cephesinde ise Wade Baldwin 16 sayı, 6-8 2sayı, 2 ribaund, 6 asist, Steven Enoch 11 sayı, 3 ribaund ve Rokas Giedraitis 10 sayı, 2 top çalma ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …