Güncel Haberler

RESMİ: Daçka’nın Rakibi Burgos, Eski Fenerbahçeli Eddie ile Anlaştı!

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Darüşşafaka’nın play-in eşleşmesindeki rakibi olan İspanya Liga Endesa ekibi San Pablo Burgos, kadrosunu tanıdık bir forvet ile güçlendirdi.

Strasbourg ile yollarını ayıran eski Fenerbahçeli Jarell Eddie ile sezon sonuna kadar geçerli bir kontrat imzaladıklarını duyurdular.

2.01 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli forvet sakatlıktan döndükten sonra Fransız ekibi ile Pro A’da çıktığı 3 maçta ortalama 20.3 dakika süre almış, 11.3 sayı, %35.0 3sayı, 2.3 ribaund ve BCL’de ise 3 maçta ortalama 24.0 dakika sahada kalırken 16.7 sayı, %52.4 3sayı, 3.0 ribaund, 1.3 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

Geçtiğimiz günlerde koç Maldonado ile yollarını ayıran ve Paco Olmos’u göreve getiren Burgos, mecburi COVID arasını bu transferle değerlendirmiş oldu. Bildiğiniz üzere temsilcimiz Daçka karşısında seride 1-0 öndeler ve serinin ikinci maçı İstanbul’da oynanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …