Güncel Haberler

Charlotte, Philadelphia Deplasmanında Kazanıp Seriyi Sürdürdü (Furkan 14 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın formda takımlarından Charlotte Hornets, konuk olduğu güçlü rakibi Philadelphia 76ers‘ı 109-98’lik skorla yenerek serisini 4 maça çıkardı.

Rakibini 16 maçtan sonra ilk kez yenebilen Hornets, 42. maçında 23. galibiyetine ulaştı. 7 maçlık serisi sona eren Sixers ise 40. maçında 17. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hornets’da Gordon Hayward 30 sayı, 4-4 3sayı, 4 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Terry Rozier 22 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Miles Bridges 21 sayı, 3-9 3sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 blok ve LaMelo Ball 13 sayı, 0-8 3sayı, 7 ribaund, 8 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Sixers cephesinde Joel Embiid 31 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Tobias Harris 17s ayı, 8 ribaund, 5 asist ve Tyrese Maxey ile Sety Curry de 10’ar sayıyla direnen diğer isimler oldul. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek 2-4 3sayı, 2-3 2sayı, 4-4 s.atış isabetleriyle 14 sayı üretip istatistiklerine sadece 1 asist ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …