Güncel Haberler

Bahçeşehir, Rusya’da Avtodor’a Konuk Oluyor

FIBA Europe Cup 2. etap L grubu 3. maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Kristall Ice Sports Palace’da Avtodor Saratov‘a konuk olacak.

12 Ocak Salı günü saat 18:00’da başlayacak olan ve liderlik koltuğunun sahibini belirleyecek bu karşılaşmayı basketbol severler www.ntvspor.net adresinden canlı olarak izleyebilecekler.

Rus ekibi gruptaki ilk 2 maçını kazandı ve bu sezon Final 4’un güçlü adaylarından biri olduğunu gösterdi. Önce deplasmanda Bakken’i 95-96 sonra da içerde London Lions’ı 84-81 ile geçmişlerdi. 8 Ocak’ta oynadıkları ve aynı zamanda son resmi maçları olan bu maçta Scrubb 16 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Johnson 13 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile öne çıkan isimler olmuşlardı.

Temsilcimiz de gruptaki ilk 2 maçını da kazandı ve Europe Cup’da yoluna sekizde sekiz ile yani namağlup tek takım olma ünvanlarını sürdürüyorlar. Evlerinde oynadıkları bu maçlarda önce içerde Lions’ı 107-82, sonra da Bakken’i 90-76 gibi farklı skorlarla geçmeyi bilmişlerdi. Son resmi maçlarını ise BSL’de Beşiktaş deplasmanında oynadılar. Beklentilerin altında kaldıkları maçta sahadan 82-69’luk skorla mağlup ayrıladılar. Kaptan Smith 20 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Kartal 19 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile o maçta takımı ayakta tutmaya çalışan isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …