Güncel Haberler

Koç Djordjevic ve Polonara, Olympiakos Maçı Öncesi Konuştular

Turkish Airlines Euroleague 20. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, 11 Ocak Salı günü Ülker Spor Salonu’nda Olympiakos‘u konuk edecek.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Yeni haftaya girilirken EuroLeague’de üçüncü sırada yer alan takımla karşılaşacağız. Bazı kilit oyuncularımızın yaşadığı sorunlar var ve yaklaşık iki haftadır takım halinde idman yapamıyoruz. Bu nedenle maç ritmimizi kaybettik ve bunu da son oynadığımız Darüşşafaka karşılaşmasında açık bir şekilde gördük. Yine de biz, tüm gücümüzle parkede olacağız. Maç gününde elimizde hangi oyuncularımızın olup olmadığını göreceğiz, çünkü son dakikada sorun yaşayan bazı oyuncularımız var. Bu nedenle zorlu bir karşılaşma olacak. Rakibimizin ikili oyunlardaki etkinliği ve yaratıcı oyuncuları en büyük artıları. Çok tecrübeliler ve hem fiziksel artılarıyla hem de uzun oyuncularının etkinliğiyle rakiplerine sorun yaratıyorlar. Karşımızda oldukça sert bir ekip olacak ve kazanabilmek için elimizde olan tüm gücün fazlasını ortaya koyabilmemiz gerekiyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü

İtalyan yıldız Achille Polonara ise şu ifadeleri kullandı:

Yetenekli bir takımla karşılaşacağız. Olympiacos son maçlarını kazandı ve oldukça formdalar. Kesinlikle savunmada iyi bir iş çıkarmalıyız. Taraftarlarımızın önünde oynayacağız ve bu da bize özgüven veriyor. EuroLeague’de Play-off hedefimize ulaşabilmek için ikinci yarıda çok fazla galibiyet almamız gerekiyor, bunun için de ligin ikinci yarısına çok daha iyi başlamalıyız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …