Güncel Haberler

Memphis, Lakers’ı Staples Center’da Yendi ve Kulüp Rekorunu Kırdı!

NBA Batı Konferansı’nın flaş takımlarından Memphis Grizzlies, Staples Center’da konuk olduğu Davis’den yoksun olan Los Angeles Lakers‘ı 127-119’luk skorla yenerek galibiyet serisini 9 maça çıkardı ve kulüp rekorunu kırmış oldu.

Bu sonuçla Grizzlies 42. maçında 28. kez kazanırken, Lakers ise 41. mçaında 20. kez kaybetmiş ooldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Grizzlies’da Desmond Bane 23 sayı, 5-8 3sayı, 4 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Jaren Jackson Jr. 21 sayı, 12 ribaund, 6 blok, Ja Morant 16 sayı, 5 ribaund, 7 asist, Kyle Anderson 14 sayı, 7 ribaund, 8 asist ve kenardan gelen Brandon Clarke 14 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Davis’siz oynayama devam eden Lakers’da Lebron James 35 sayı, 3-4 3sayı, 9 ribaund, 7 asist ile öne çıkarken, kenardan gelen isimler Wayne Ellington 16 sayı, 4-5 3sayı, Austin Reaves 16 sayı ve Talen Horton-Tucker 13 sayı, 3-6 3sayı, 2 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …