Güncel Haberler

Euroleague’da 21. Haftadan da Bir Erteleme Haberi Geldi

Turkish Airlines Euroleague‘de 11 Ocak’da başlayacak olan ve 20 ile 21. haftanın birlikte oynanacağı çift maç haftasından erteleme haberleri gelmeye devam ediyor.

Son olarak yapılan açıklamaya göre 21. hafta kapsamında 13 Ocak Perşembe günü oynanması planlanan OlympaikosZenit karşılaşması Rus ekibinde devam eden COVID vakaları nediyle sonradan açıklanacak şekilde ileri bir tarihe ertelendi.

Böylelikle 21. hafta programından ilk ertelenen maç haberi gelmiş oldu. Umarım devamı gelmez diyelim.

EuroLeague Hissedarları Yönetim Kurulu tarafından onaylanan COVID-19 protokolü gereğince her maç en fazla 3 kez ertelenebilir. Euroleague Basketball takımlarla koordineli biçimde çalışarak maçın yeni tarihini belirlemek adına en iyi seçenekleri gözetecektir. Yeni tarihler yeniden Euroleague Basketball platformlarından duyurulacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …