Güncel Haberler

Shaq’dan Sonra Bunu Bir Tek Ömer Faruk Yapabildi!

NBA‘de Miami Heat forması giyen milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven yakaladığı fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye devam ediyor.

Takımın as uzunlarının sakat olması nedeniyle son haftalarda üst üste ilk beşte başlayan Ömer Faruk, son olarak Batı’nın lideri konumundaki Suns karşısında elde edilen 100-123’lik galibiyetin de önemli isimlerinden biriydi.

Genç uzun 34 dakika sahada kalığı maçı 7 sayı, 16 ribaund ve kariyer rekoru olan 8 asist ile tamamlamıştı. Aynı zamanda bu performansı ile 1993 yılından bu yana bir ilke imza attı.

NBA’de çaylak sezonunu geçiren Ömer Faruk üst üste 4. maçında 15+ ribaund alarak, efsane uzun Shaquille O’Neal’dan sonra bunu başaran ilk çaylak olarak da tarihe geçti. Ayrıca üst üste 11. maçında 12+ ribaund almış oldu ve Blake Griffin’in rekorunu da egale etmeyi başardı.

Milli oyuncumuz bu sezon Heat formasıyla 30 maçta süre alırken 5.5 sayı, 6.0 ribaund istatistikleriyle mücadele ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …