Güncel Haberler

Phoenix Koçu Monty Williams’dan Ömer Faruk’a Övgü Dolu Sözler!

Geçen sezon NBA‘de final oynama başarısı gösteren ve bu sezon Batı’nın zirve yarışında yer alan Phoenix Suns‘ın başarılı koçu Monty Williams‘dan milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven hakkında övgü dolu sözler geldi.

Miami Heat forması ile son haftalarda sergilediği istikrarlı ve dominant performans sayesinde dikkatleri üstüne çeken milli uzunumuza karşı koç Williams da kayıtsız kalamadı.

NBA’de dün gece Miami Heat ile Phoenix Suns karşı karşıya gelirken Suns başantrenörü Monty Williams, karşılaşma öncesinde Ömer Faruk Yurtseven’den övgüyle söz etti. Anthony Chiang’in aktardığına göre tecrübeli koç, temsilcimiz hakkında, “Bu çocuğu, Ömer Faruk Yurtseven’i, birkaç haftadır izliyorum ve onu nereden bulduklarını çözmeye çalışıyorum. Heat’in çok maçını seyrediyorum. Ömer’i izlediğimde ‘Bu çocuk yetenekli ve sert’ diyorum. Kesinlikle Miami’nin DNA’sına uygun bir oyuncu” açıklamalarını yaptı.

Miami Heat, Phoenix Suns karşısında 100-123’lük skorla kazanırken Ömer Faruk Yurtseven karşılaşmada 34 dakika süre buldu ve 7 sayı, 8 asist, 16 ribaund ile galibiyiette büyük rol oynadı.

Ömer Faruk bu performansıyla NBA tarihine de geçmeyi başardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Koç Williams’ı Görevden Alındı!

NBA Batı Konferansı ekiplerinden Phoenix Suns, sezon ortasında yaptığı Durant takası ile çıtayı yükseltmiş ancak …