Güncel Haberler

Koç Açık, Afyon Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 16. hafta mücadelesinde Gaziantep, deplasmanda BGL takımı ile sahaya çıkan HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u 63-100’lük skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Gaziantep koçu Tutku Açık değerlendiremelerde bulundu:

Öncelikle Afyonlu genç arkadaşları mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Ben eski bir sporcu, yeni bir antrenör olarak çocukların durumunu bilerek hareket etmeye çalıştım. Diğer yandan da tabi maç ritimimizi kaybetmemek açısından dakikaları paylaştırmaya çalıştım. İki tane altyapımızın çok değerli oyuncusu var, onlara süre vermeye çalıştım, onları görmeye çalıştım. Onlar için avantajlı, güzel bir maç oldu. Bana güzel şeyler gösterdiler. Tabi üzücü bir durum burada, böyle bir maç oynamak ama yapacak da bir şey yok. Kendi açımızdan maalesef sakatlıklar açısından şanssız bir dönem geçiriyoruz. Birkaç tane sakatlık olmuştu. Daha sonra da Bursaspor maçında Ryan Luther talihsiz bir sakatlık yaşadı, parmağı kırıldı ve yaklaşık 2 ay bizimle olmayacak. Bu dönem açıkçası rotasyonumuz daraldığı için diğer oyunculara daha fazla ihtiyacım var. Bu maçla birlikte artık katkının daha fazla olacağı, belki de sistemimizin biraz daha değişeceği bir döneme gireceğiz. Umarım sağlıklı bir şekilde tam takım olup yükselen grafiğimizi devam ettireceğiz. Buradan kendi oyuncularımı da tebrik ediyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …