Güncel Haberler

Euroleague’de 19. Hafta Maçlarının Tamamına COVID Engeli!

Turkish Airlines Euroleague‘de 19. hafta programında oynanması planlanan 9 maçın tamamı takımlarda artan COVID vakaları nedeniyle ertelendi.

Haftasonu ve haftaiçi yapılan açıklamaların ardından 8 maç zaten ertelenmişti. Son olarak Zenit ekibinde de önce 4 oyuncunun sonrasında da 2 oyuncunun daha COVID testlerinin pozitif çıkmasıyla 7 Ocak Cuma günü oynanacak Olimpia Milano – Zenit maçı da ertelendi. Böylelikle koca bir haftanın tamamı, 9 maç da COVID nedeniyle ertelenmiş oldu.

Euroleague’den yapılan açıklamaya göre Zenit’in sahaya çıkarabilecek sağlıklı 8 oyuncusunun bulunmaması nedeniyle yaptığı erteleme başvurusunun kabul edildiği, yakın zamanda maçın yeni tarihinin açıklanacağı belirtildi. Bildiğiniz üzere pandemi protokollerine göre bir maç en fazla 3 kere ertelenebiliyor.

11 Ocak itibariyle çift maç haftası başlayacak. Bakalım takımların hangileri o zamana kadar hazır hale gelebilecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …