Güncel Haberler

Phoenix, New Orleans’ı Deplasmanda Yenip Zirve Takibini Sürdürdü

NBA Batı Konferansı mücadelesinde iddialı ekiplerden Phoenix Suns konuk olduğu vasat rakibi New Orleans Pelicans‘ı farklı yenerek liderlik yarışında yer almayı sürdürdü.

Bu sonuçla Suns 37. maçında 29. kez kazanırken, Pelicans ise 38. maçında 25. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da Devin Booker 33 sayı, 3-6 3sayı, 9 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Mikal Bridges 23 sayı, 5-9 3sayı, 2 ribaund, Cameron Johnson 18 sayı, 5-7 3sayı, 6 ribaund, Chris Paul 11 sayı, 5 ribaund, 15 asist ve kenardan gelen Bismack Biyombo 16 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 3 blok ile galibiyeti getiren diğer isimler oldu.

Pelicans cephesinde ise Devonte Graham 28 sayı, 6-12 3sayı, 6 asist ile öne çıkarken, Jonas Valanciunas 25 sayı, 16 ribaund, 2 asist, Brandon Ingram 16 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve JOsh Hart 15 sayı, 11 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …