Güncel Haberler

Davis’siz Lakers, Lebron Liderliğinde Sacramento Engelini Geçti

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Davis’den yoksun olan Los Angeles Lakers konuk ettiği Sacramento Kings‘i Lebron liderliğinde 114-122’lik skorla geçmeyi başardı.

İki takım da 39. maçlarını geride bıraktılar ve Lakers 20. galibiyetine ulaştı. Kings ise 23. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Davis’den yoksun olan Lakers’da Lebron James 31 sayı, 3-10 3sayı, 5 ribaund, 5 asist ile takımını taşırken Malik Monk 24 sayı, 6-11 3sayı, 4 ribaund, 4 asist, Russell Westbrook 19 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen isimler Talen Horton-Tucker 19 sayı, 4 ribaund, 6 asist ve Dwight Howard 14 sayı, 14 ribaund, 3 ribaund, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kings cephesinde ise De’Aaron Fox 30 sayı, 3 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Harrison Barnes 14 sayı, 3-6 3sayı, 6 ribaund, 5 asist ve kenardan gelen Buddy Hield 26 sayı, 7-13 3sayı, 5 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …