Güncel Haberler

Euroleague’de Efes – Bayern Maçının Dahil Olduğu 3 Maça COVID Ertelemesi!

Turkish Airlines Euroleague takımlarındaki COVID etkisi artarak devam ediyor.

2022’nin açılışı konumundaki 19. hafta programında yer alan 3 maç COVID nedeniyle ertelendi. Perşembe günü oynanacak olan Alba Berlin-Panathinaikos karşılaşması ve Cuma günün oynanacak Anadolu Efes-FC Bayern Munich ile Zalgiris Kaunas-Olympiakos karşılaşmaları ekiplerde artan COVID vakaları nedeniyler ileri bir tarihe ertelendi.

Euroleague’in yaptığı resmi açıklamada; Anadolu Efes, Panathinaikos ve Olympiakos’un kadrolarında sahaya çıkabilecek minimum 8 oyuncu olmaması nedeniyle takımlardan gelen talepler doğrultusunda bu kararın verildiği belirtildi. Karşılaşmaların ne zamana ertelendiği ise henüz açıklanmadı.

Hatırlayacağınız üzere 1 Ocak günü temsilcimiz Anadolu Efes’den yapılan açıklamada 7 oyuncunun ve 1 teknik ekip üyesinin COVID testlerinin pozitif çıktığı duyurulmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …