Güncel Haberler

Milwaukee, Giannis’in Triple-Double’ı Eşliğinde Pelicans’ı Farklı Geçti

NBA‘in son şampiyonu Milwaukee Bucks, konuk ettiği New Orleans Pelicans‘ı Giannis’in triple-double performansı eşliğinde 113-136’lık skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Bucks 38. maçında 25. kez kazanırken, Pelicans ise 36. maçında 23. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Middleton’dan yoksun olan Bucks’da Giannis Antetokounmpo 35 sayı, 16 ribaund, 10 asist ile kariyerinin 27. triple-double performansına imza atarken, Jrue Holiday 21 sayı, 4 ribaund, 6 asist, Grayson Allen 16 sayı, 4-12 3sayı, 4 ribaund, 2 saist ve kenardan gelen Jordan Nwora 23 sayı, 5-7 3sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ingram ve Valanciunas’dan yoksun olan Pelicans cephesinde ise kenardan gelen Jaxson Hayes 23 sayı, 7 ribaund ile en skorer isim olurken, Josh Hart 14 sayı, 11 ribaund, 9 asist, Garrett Temple 14 sayı, 4-9 3sayı, 3 ribaund, 4 asist, Herbert Jones 14 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, 3 blok ve Devonte Graham 14 sayı, 4-11 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …